Salland Hypotheekadvies is een jong bedrijf dat in 2009 is opgericht. Het bedrijf wordt geleid door Ben van den Berg. Sinds 2017 is Gemma van den Berg onze specialist op het gebied van uw schaderisico’s en mogelijke oplossingen.

Inmiddels zijn wij een allround financieel advieskantoor omdat onze advisering verder gaat dan uw hypotheekvraag. Bent u op zoek naar een financieel adviseur bij wie aandacht voor en persoonlijk contact met u voorop staat? Bij ons kantoor is nog voldoende tijd en aandacht voor U en Uw financiële wensen en risico’s.

Een afspraak is zo gemaakt. U bent van harte welkom in ons kantoor te Wijhe, of we komen graag bij u thuis.

Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie of een afspraak; Wij maken graag kennis met u!

Wat doen wij

Wij zijn een ongebonden tussenpersoon. Wij zijn er dus om uw belangen te behartigen. Wij adviseren u en indien gewenst bemiddelen wij tussen u en de aanbieder. Doordat we ongebonden zijn en deskundig, krijgt u van ons een advies op maat.
Salland Hypotheekadvies maakt, op basis van uw wensen en uitgangspunten, een objectief financieel advies.
Wij vergelijken producten van de verschillende aanbieders. Regelmatig kiezen wij voor u uit dit grote aanbod (nieuwe) voorkeurpartijen
Om ons advies op uw wensen af te stemmen en onze voorstellen en oplossingen te laten aansluiten op uw persoonlijke situatie werken we als volgt:

  • Stap 1: We spreken af in ons kantoor in Wijhe of komen eerst bij u thuis en bespreken uw wensen, uw situatie en uw doelen.
  • Stap 2: Alle informatie en gegevens worden uitgewerkt en geanalyseerd. De mogelijkheden worden beoordeeld.
  • Stap 3: De mogelijkheden worden aan u gepresenteerd in een financieel plan met ons advies.
  • Stap 4: Het advies wordt besproken en desgewenst aangepast aan uw wensen.
  • Stap 5: Wij verzorgen en regelen de aanvraag van de financiële producten en diensten. Ook na het afsluiten kunt u natuurlijk bij ons terecht met uw vragen, wijzigingen en eventuele nieuwe wensen.