Salland Hypotheekadvies heeft de grootste zorgvuldigheid betracht bij het samenstellen van haar site sallandhypotheekadvies.nl. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van sallandhypotheekadvies.nl en de sites die bij het sallandhypotheekadvies.nl netwerk horen, is het mogelijk dat de informatie die op sallandhypotheekadvies.nl wordt gepubliceerd verouderd, onvolledig of niet juist is.

Salland Hypotheekadvies kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van sallandhypotheekadvies.nl of haar subdomeinen.  Salland Hypotheekadvies kan nimmer garanderen dat sallandhypotheekadvies.nl vrij is van virussen, noch onderdelen daarvan, en kan evenmin instaan voor verspreiding van de site of delen daarvan door onbevoegden.

De informatie en het (financiële) nieuws op deze website is niet bedoeld als Financieel Advies voor u als lezer maar dient uitsluitend als algemene informatie. Hoewel de informatie met grote zorg is verzameld erkennen wij geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of andere gevolgen van het (verkeerd) gebruik en plaatsing op onze website van deze informatie.
Voor een op uw situatie toegesneden Financieel Advies adviseren wij u aan om contact op te nemen met Salland Hypotheekadvies via het contactformulier, telefonisch via (0570) 78 40 90.