Nieuws

Winnaars Prijsvraag Straatfestival Salland Hypotheek- Financieel Advies

De winnaars van de prijsvraag van Salland Hypotheek- Finaniceel Advies zijn bekend.

De 1e prijs, een Onderhoudsbeurt voor een personenauto gaat naar Tom Woesthoff uit Wijhe

De 2e prijs, een APK-keuring en waardebonnen van Gastvrij Wijhe is voor de heer H. Veldhuis uit Wijhe

De 3e prijs, een Disselslot voor aanhanger of caravan gaat naar de heer B. Luchtenberg uit Wapenveld.

Het schade/reparatiebedrag aan de auto is € 810,-

PRIJSVRAAG SALLAND HYPOTHEEK- FINANCIEEL ADVIES tijdens DIEKDAGEN zondag 7 september 2014

Kom zondag naar onze stand tijdens het straatfestival en doe mee aan onze PRIJSVRAAG. Geef uw schatting van de schade/reparatiekosten aan de auto en maak kans op de volgende prijzen.

1e prijs ONDERHOUDSBEURT aan uw personenauto t.w.v. Euro 100,-*)
2e prijs APK-Keuring voor uw personenauto t.w.v. Euro 29,95*) plus een waardebon van Euro 20,- te besteden in Gastvrij Wijhe
3e prijs DISSELSLOT voor uw aanhanger/caravan t.w.v. Euro 25

De uitslag wordt bekendgemaakt in onze nieuwsbrief. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Evenementenverzekering voor KPJ Feestweekend en Autorodeo in Boerhaar

Salland Hypotheek- en Financieel Advies mag ook dit jaar de Evenementen(motorrijtuigen)verzekering tijdens de Autorodeo van het KPJ Feestweekend verzorgen. In het weekend van 12 en 13 april houdt KPJ BOERHAAR voor de 9e keer dit geweldige Evenement omlijst met bijzondere muziek op zaterdagavond met DJ Paul Elstak, Mental Theo en BZB en zondagmiddag Live Muziek en DJ. Vooral het optreden van BZB daar kijken we naar uit.

Restschuldfinanciering: informatie voor de consument

Veel mensen blijken niet te weten dat zij de restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. De site restschuldinfo.nl informeert uw klant hierover.

Website Restschuldinfo.nl
Sinds maandag 10 februari jl. kunnen consumenten op deze speciale website terecht met hun vragen over restschulden. Minister Blok (Wonen en Rijksdienst) opende de website van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Huren of kopen ? En het voordeel is...................

Best lastig om een keuze te maken tussen huren of kopen. Eén ding is zeker. Het is verstandig om eerst te laten bepalen wat je wilt en kunt lenen en of de maandlast bij jou / jullie past. Dan wordt de Open Huizenroute op 1 februari 2014 een stuk aantrekkelijker. Dan weet je waar je aan toe bent.

Voor bijgaande vergelijking van huren en kopen geldt na 30 jaar, het huis hypotheek vrij en ruim € 50.000 minder netto lasten. Lijkt me erg prettig om zo richting je pensioen te gaan!

Maximale hypotheek afhankelijk van waarde woning

U kunt in 2014 een hypotheek afsluiten tot 104% van de waarde van uw woning (inclusief 2% overdrachtsbelasting). Dit heet de Loan-to-Value. Loan-to-Value is de verhouding tussen de hoogte van de lening en de waarde van de woning.